Boekje overzetveren, ansichtkaarten en vlag

De vereniging beschikt nog over een aantal boekjes Overzetveren in de Benelux en setjes met ansichtkaarten van historische veerponten. U kunt deze bestellen via de vereniging Vrienden van de Voetveren. Ook beheerders van veerponten de verenigingsvlag bestellen.

Maak het genoemde bedrag over op bankrekening NL57INGB 00052 65 803 t.n.v. Vrienden van de Voetveren te Amsterdam, o.v.v. de code die bij het genoemde artikel staat vermeld en uw adres. Zodra het geld is ontvangen wordt het betreffende artikel aan u opgestuurd.

(Let op: het bankrekeningnummer is een ander nummer dan dat waarop u zich kunt aanmelden als lid van de vereniging.)

Het boekje Overzetveren.

Het boekje Overzetveren in de Benelux met een overzicht van onder meer de vaartijden van veerpontjes. Dit boekje kost € 5,- incl. verzendkosten. Bestelcode VB.

Ansichtkaarten met afbeeldingen van pontjes.

Een setje met ansichtkaarten met historische afbeeldingen van pontjes in Nederland. Leuk om cadeau te doen. Prijs: € 5,-, incl. verzendkosten. Bestelcode WK.

De vlag van de Vrienden van de Voetveren.

Op elke pont, elke veer hoort deze vlag te wapperen. Deze is gratis te bestellen voor beheerders en exploitanten van veerponten. Geef bij uw bestelling even op voor welk veer de vlag bestemd is, ook als de huidige aan vervanging toe is. Prijs: € 5,- incl. verzendkosten. Bestelcode VL.